Je website is je visitekaartje van je bedrijf. De 1e indruk die bezoekers krijgen. Maar als je nog niet zo bekend bent komen er nog niet zoveel bezoekers op je website. Niet veel bezoekers betekend voor Google dat je (nog) niet zo interessant bent. Maar hoe zorg je ervoor dat er veel bezoekers op je website gaan komen? Daar zijn meerdere manieren voor. Naast het optimaliseren van je website de juiste zoekwoorden ( SEO) zijn er meer manieren om bezoekers naar je website te trekken. Hieronder vind je een aantal tips voor social media en website. Kijk wat voor jou het beste werkt.

 

1. Facebook

Facebook is een mooi medium om content op te delen. Er zijn zoveel mogelijkheden om bezoekers naar je website te trekken. Nog een andere manier om meer bezoekers naar je website te trekken is door gebruik te maken van Facebook Comment. Heb je een wordpress website dan is hier een plugin voor.

 

2. Youtube

Met Youtube kun je filmpjes maken uploaden op je eigen kanaal. Je kunt ook de link op je website zetten zodat dit filmpje op je website te zien is. Deze kun je vervolgens weer delen op de social media kanalen waar je doelgroep actief is.

 

3. Instagram

Instagram is hét platform om interactie te creëren met je volgers. Je kunt je merk op een visuele manier neerzetten en maakt het zo persoonlijk. 

4. Bloggen

Een van de meest effectieve manieren om meer bezoekers naar je website te krijgen is het schrijven van hele goede artikelen. Hoe beter en relevanter je artikelen zijn hoe groter de kans is dat je website gevonden wordt.

meer bezoekers website

Wat kun je nog meer

We hebben hier een aantal mogelijkheden genoemd die ervoor kunnen zorgen dat je beter gevonden wordt en er daardoor dus meer bezoekers op de website komen. Download deze infographic en print hem uit. Mocht je nog meer manieren hebben om meer bezoekers naar je website te trekken horen we dit graag in het commentaarveld hieronder.

Angelique Lijffijt

int.NLP trainer en coach

Angelique is naast NLP trainer ook coach met ervaring om ondernemers verder op weg te helpen met behulp van NLP. Haar passie is om je in je kracht te zetten en je te laten inzien hoe je door gebruik te maken van de NLP technieken je dit kunt bereiken. Daarnaast maakt ze websites en leert ze ondernemers sneller opdrachten binnen te halen door NLP en marketing met elkaar te combineren.

2
0
We willen graag je mening weten, laat je een reactie achter?x
()
x